Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 16.07.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Autor: Postavljeno: 11.11.2011. 16:45 RssIcon
Ovaj blog piše Snježana, konzutant za poslovna rješenja
Od Snježana Kramarić : 14.7.2015. 15:19

Sada pred godišnji, i kada sam sakupila dovoljno podataka malo ću se osvrnuti na povezivanje programa Notaio s drugim, vanjskim sustavima i servisima.

Od Snježana Kramarić : 8.4.2014. 7:14

Slijedeći tjedan puštamo novu verziju programa Notaio v3.5. Neki vaši zahtjevi i potrebe su u fazi testiranja, neke još treba "finiširati", a neke smo morali odbiti zbog nemogućnosti implementacije...

Od Snježana Kramarić : 12.11.2013. 8:14

Jučer sam naišla na jedan poziv na seminar odvjetnicima, javnim bilježnicima i nekim drugim djelatnostima koje imaju ograničenje kod oglašavanja - ne smiju se reklamirati.

Od Snježana Kramarić : 5.11.2013. 13:43

Prije nekoliko tjedana, nakon slanja newsletter-a (kojeg kao da je Bog poslao - veli odvjetnik), dobila sam poziv iz odvjetničkog ureda o mogućnostima i, naravno, cijeni programa Ovrhe+.

Od Snježana Kramarić : 10.4.2013. 17:15

Sada,  konačno, ide sve kako treba,  otklonjene su sve pojedinačne zapreke, razjašnjene nedoumice i imam vremena da se svima zahvalim, prvo na strpljenju. Svi su se u firmi trudili biti dostupni za sva pitanja.

Od Snježana Kramarić : 30.1.2013. 20:11

Kao i većina vas, nisam stručnjak za tehniku, ali svakodnevni kontakt s korisnicima, slušajući puno zahtjeva, potreba i u želji da pomognem oko rješavanja problema uvidjela sam važnost....

Od Snježana Kramarić : 16.10.2012. 8:23

Zašto novu  verziju programa Notaio oznake v3.0 smatramo, možda i, najvažnijom do sada?
Po prvi puta Notaio će biti integriran s jednim javnim servisom u realnom vremenu. Riječ je o HRZ.....

Od Snježana Kramarić : 26.1.2012. 9:35


  O
vaj blog posvetila sam onima koji rukom popunjavanju upisnike i imenike. 

Od Snježana Kramarić : 17.11.2011. 7:33

Svima Vama iskrene čestitke povodom 17. studenoga - Dana javnih bilježnika. Uz ovu čestitku zahvaljujem se i svima koji ste odvojili svoje vrijeme u Rovinju i porazgovarali sa mnom. 

Od Snježana Kramarić : 11.11.2011. 16:45

Drage naše blogerice i blogeri,

dozvolite najprije da vas sve srdačno pozdravim i u ime Omni Aspecta zaželim dobrodošlicu na novom Notaio web portalu!

Iza nas je veliki posao u koji su, osim nas, bili uključeni i mnogi vanjski suradnici – prije svega grafičari i web dizajneri. Ništa nismo htjeli prepustiti slučaju i nismo žalili truda i vremena da novi web portal zaista bude kvalitativni iskorak i da na pravi način predstavi našu namjeru za još boljom komunikacijom i da zajednički razvijamo naše programe. Nadamo se da smo uspjeli u tome, a konačni...

Pretraži blog