Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : Odvjetnici / Ovrhovoditelji 16.07.2024    

Integrirana programska rješenja za rad odvjetničkih ureda i korporativnih pravnih službi

Razvili smo set integriranih softverskih rješenja koja potpuno pokrivaju potrebe odvjetničkih ureda, a program Ovrhe+ dodatno pokriva kompletan poslovni proces rada s ovršnim predmetima, uključujući ovrhovoditelje, odvjetnike i javne bilježnike.

Svi naši programi redovito se ažuriraju sa svim zakonskim i regulatornim promjenama u Republici Hrvatskoj. Osigurana je maksimalna tehnička i korisnička podrška korisnicima naših programskih rješenja preko profesionalno ustrojene Help desk službe.

Avvocato predstavlja kompletno programsko rješenje za brži i efikasniji rad odvjetničkih ureda. Program posjeduje ugrađenu podršku za fiskalizaciju prema modelu računa koji odgovara specifičnostima odvjetničke službe, te je nadogradiv s raznim naprednim modulima koji pokrivaju određena specifična područja odvjetničkog poslovanja.

Kliknite na ikonu za više detalja o programu Avvocato.

Ovrhe+ predstavljaju najmoćnije programsko rješenje za vođenje i evidenciju ovršnih predmeta s ugrađenom podrškom za sve formate eksporta i importa podataka o predmetima. Program je namijenjen odvjetničkim uredima i korporativnim pravnim službama koje rade s velikim brojem ovršnih predmeta.

Kliknite na ikonu za više detalja o programu Ovrhe+.

Kontakt

Objavi na mreži