Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.04.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.




Razmišljate li u narednih 6 mjeseci početi elektronski voditi upisnike, imenike, ostale JB evidencije?

sij 26

Napisano:
26.1.2012. 9:35  RssIcon

Ovaj blog posvetila sam onima koji rukom popunjavanju upisnike i imenike. Htjela bih pomoći.
Dosadašnje iskustvo u radu s JB uredima i opet mi je pokazalo i dokazalo da javnobilježnička služba je javna služba, ali svaki javni bilježnik je „privatnik“. Svi se trudite što kvalitetnijom uslugom prema strankama dobiti njihovo povjerenje kako bi vas preporučili, kako bi se ponovno vratili.
Program Notaio i mi svi koji na njemu radimo, stojimo bilježnicima na usluzi, imamo upravo taj zadatak – pomoći Vama da budete što bolji u pružanju usluga svojim strankama. Kako? 
Iskustvo u radu sa 170 javnobilježničkih ureda u proteklih, gotovo, šest godina dovelo me do zaključka da je najvažnije povjerenje, povjerenje vaših stranaka u Vas i povjerenje Vas u nas, u program Notaio. S vašim ukazanim povjerenjem, omogućiti ćemo da „dobijete“ na brzini pružanja usluge strankama, na točnosti unesenih podataka, upisom zapisa u upisnik, automatski se popunjava i imenik (odahnut će službenici), nema ručnog izračuna pristojbi i nagrade jer se to izračunava odabirom, ili upisnika, ili vrste ovjere, a iz upisnika se povlači u račun, i on je odmah gotov… Mogla bih još puno nabrajati, ali vjerujem da ste upoznati sa svime i…. 
Ovaj ulomak iz Malog princa pročitala sam nedavno i tako mi je dobro da želim podijeliti sa svima vama. Razmislite…



“Dođi razgovarati sa mnom”, predložio je Mali Princ lisici. “Tako sam tužan!”
“Ne mogu”, rekla je lisica. “Nisam pripitomljena.”
“A, oprosti”, rekao je Mali Princ. “A što to znači?”
“To znači da još nismo stvorili međusobne spone”, rekla je lisica. “Ti si meni još uvijek samo dječak nalik stotini tisuća dječaka. I ne trebam te. A ni ti ne trebaš mene. Ja sam tebi samo lisica nalik stotini tisuća lisica. Ali ako me pripitomiš, trebat ćemo jedno drugome. Bit ćeš mi jedinstven na svijetu. Ja ću tebi biti jedinstvena na svijetu…”
“Vrlo rado”, odgovorio je Mali Princ, “ali nemam mnogo vremena. Moram naći prijatelje i još mnogo toga.”
“Upoznaš samo one stvari kojima si spreman posvetiti vrijeme”, rekla je lisica. “Ako stvarno želiš prijatelja, pripitomi me.”
I tako je Mali Princ pripitomio lisicu i dopustio je lisici da ona pripitomi njega.

Možemo li postati prijatelji?

Tagovi:
Kategorije:

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog