Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : Javni bilježnici / NotariNotaio HR 25.08.2019    
content picture

Notaio 10 godina

Program Notaio RH obilježava 27.05.2016. punih 10 godina od dobivanja atesta Hrvatske javnobilježničke komore (HJK) kada je postao prvi atestirani program za elektronsko vođenje javnobilježničkih upisnika i imenika u Republici Hrvatskoj.

Proteklo desetogodišnje razdoblje obilježilo je konstantni rad i usavršavanje programa prema potrebama i zahtjevima javnobilježničkih ureda. Neke od prednosti koje je program Notaio donio u javnobilježničke urede su brži rad, veća sigurnost podataka, manji operativni troškovi, kompatibilnost s drugim aplikacijama i javnim internet servisima.

Zahvaljujemo...

Svim korisnicima na ukazanom povjerenju i korisnim sugestijama prilikom razvoja programa, te ujedno najavljujemo mnoge novosti u bližoj budućnosti, s naglaskom na daljnjem razvoju interoperabilnosti i novih funkcionalnosti u skladu s trendovima e-poslovanja.

Kompatibilnost programa Notaio - imperativ elektroničkog poslovanja

Hrvatska javnobilježnička komora: Atest za elektronsko vođenje evidencija

Program Notaio, od verzije 1.0. (27.5.2006.) posjeduje atest Hrvatske Javnobilježničke Komore za elektronsko vođenje javnobilježničkih upisnika i imenika u Republici Hrvatskoj.

Hrvatski Državni Arhiv: Kompatibilnost s arhivskim informacijskim sustavom

Program Notaio, od verzije 2.8. je kompatibilan s arhivskim informacijskim sustavom za dostavljanje popisa arhivskog i registraturnog gradiva državnim arhivima elektroničkim putem.

Microsoft: Kompatibilnost s Windows 7

Program Notaio, od verzije 2.9. posjeduje  “Compatible with Windows 7” logo izdan od strane korporacije Microsoft. Logo pomaže Windows 7 korisnicima da lako prepoznaju programe koji su prošli zahtjevne Microsoftove testove u vezi kompatibilnosti, sigurnosti i performansi rada s Windows 7 operativnim sustavom.

Hrvatska Pošta: Kompatibilnost s Elektroničkom prijamnom knjigom (e-PK)

Program Notaio, od verzije 2.10. posjeduje službenu potvrdu Hrvatske Pošte da je kompatibilan s informatičkim sustavom Elektroničke prijamne knjige (e-PK).

HJK / FINA: Kompatibilnost s Registrom zadužnica i bjanko zadužnica

Program Notaio, od verzije 3.0. je integriran s Registrom zadužnica i bjanko zadužnica koji vode HJK i FINA. U Registar je moguć direktan upis zadužnica iz programa.

Porezna uprava RH: Kompatibilnost s fiskalizacijom

Program Notaio, od verzije 3.4. je usklađen sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu gotovinom i kompatibilan sa sustavom Porezne uprave RH. Fiskalni računi izdaju se direktno iz programa.

 

Porezna uprava RH: Kompatibilnost sa sustavom OIB

Program Notaio, od verzije 3.6. integriran je s Informacijskim sustavom Evidencije osobnog identifikacijskog broja (OIB) koji je u nadležnosti Porezne uprave. Iz programa je omogućena direktna komunikacija s evidencijom OIB-a (upiti i odgovori).

 

Ministarstvo unutarnjih poslova RH: Kompatibilnost s jedinstvenim registrom osoba

Program Notaio, od verzije 3.7. integriran je s Informacijskim sustavom Ministarstva unutarnjih poslova RH. Iz programa je tako omogućena provjera osobnih dokumenata i adrese prebivališta fizičkih osoba.

 

HJK: Kompatibilnost s Registrom anticipiranih naredbi i punomoći

Program Notaio, od verzije 3.11. integriran je s Registrom anticipiranih naredbi i punomoći. Tako je javnim bilježnicima omogućeno upisivanje obvezujućih izjava u Registar elektroničkim putem u realnom vremenu sukladno Pravilniku o načinu vođenja evidencije o obvezujućim izjavama, načinu pohranjivanja, čuvanja i ostvarivanja prava pristupa podacima iz obvezujućih izjava.

Porezna uprava RH: Kompatibilnost sa sustavom prometa nekretnina

Program Notaio, od verzije 3.12 integriran je sa sustavom Porezne uprave Ministarstva financija za preuzimanje isprava o prometu nekretnina, najmu i zakupu nekretnina elektroničkim putem.

Vijesti


OmniAspect: AMC Portal daleko ispred globalne konkurencije!


19.03.2019

Po povratku iz Madrida zahvaljujemo našim partnerima iz HKZP-a! Posebno smo ponosni na prvo praćenje drona integriranog u sustav u povijesti te industrije (aplikacija u potpunosti implementirana od strane našeg tima, a praćenje izvedeno u realnom vremenu). Interes za AMC portal je bio izuzetan, a opći zaključak da je AMC Portal daleko ispred globalne konkurencije!OmniAspect: Sa avio sajma u Madridu


14.03.2019

I ove godine smo u Madridu na najvećem globalnom sajmu industrije upravljanja zračnim prometom! Sa HKZP-om predstavljamo AMC portal sudionicima iz 135 zemalja pred više od 8 000 posjetitelja. Sajam će adresirati teme oko povećanja zračnih kapaciteta, upravljanje prometom dronova sa fokusom na napredna tehnološka rješenja. AMC portal i mobilne verzije koje smo razvili svakako se svrstavaju u sami vrh globalnih tehnoloških inovacija u ovom području.


Kontakt

Objavi na mreži