Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 29.03.2024    

    Vijesti

    Predstavljanje web AMC portala s partnerom HKZP na konferenciji u Madridu
    5.2.2018.

    U suradnji s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe d.o.o. razvili smo web AMC portal koji je zamišljen kao alat za objavu informacija o rezervacijama struktura u zračnom prostoru krajnjim korisnicima, ali i kao alat koji će omogućiti registriranim korisnicima rezervacije struktura u zračnom prostoru i popratnu komunikaciju s njima tijekom procesa rezervacije.



    U ožujku ove godine, zajedno s partnerom Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. prisustvovati ćemo na konferenciji u Madridu gdje će biti predstavljen web AMC portal. AMC je kratica za Airspace Management Cell, odnosno Jedinicu za upravljanje zračnim prostorom, koja je prema postojećoj regulativi zadužena za upravljanje zračnim prostorom na dnevnoj bazi i djeluje kao združena civilno-vojna fokusna točka za upravljanje zračnim prostorom u Republici Hrvatskoj.


    AMC portal centralizirani je web-alat za ASM namijenjen svim korisnicima zračnog prostora za informiranje o trenutačnom statusu zračnog prostora, ali i o planiranim aktivnostima u zračnom prostoru u narednom periodu. Na njemu korisnici mogu na jednostavan način pročitati relevantne NOTAM i AUP/UUP poruke u tekstualnom obliku, ali i na intuitivan način pogledati učinak tih tekstualnih poruka na različitim kartama (satelit, VFR, IFR i slično) u 2D i 3D obliku te se brzo i efikasno pripremiti za provedbu vlastitih aktivnosti u zračnom prostoru. Alat omogućava direktnu komunikaciju putem sustava internih poruka svim registriranim korisnicima zračnog prostora s organizacijom za ASM (Ovlaštenim subjektom – Approved Agency (AA) i Jedinicom za upravljanje zračnim prostorom –Airspace Management Cell (AMC)).




    AMC portal prilagođen je za uporabu na računalnim i mobilnim uređajima s posebnim naglaskom na pametne telefone i tablete (Android, iOS).
    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži