Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 19.04.2024    

    Vijesti

    Razvili smo novu aplikaciju za očitavanje ličnih dokumenta ID++
    18.11.2014.

    Kao ekskluzivni partner ABBYY korporacije, temeljem bogatog dosadašnjeg iskustva, te nakon višemjesečnog intenzivnog razvoja i uspješnog testiranja, spremni smo objaviti da donosimo novu, poboljšanu i unaprijeđenu aplikaciju za optičko skeniranje ličnih dokumenata ID++, razvijenu za potrebe javnobilježničkih ureda te kao dodanu funkcionalnost integriranu unutar atestiranog javnobilježničkog programa Notaio.

    Ova aplikacija od sada oslonac nalazi u novijoj inačici ABBYY softverskog rešenja, FlexiCapture Engine 9.0. S obzirom da ABBYY korporacija više ne pruža podršku za dosada korišteno ABBYY softversko rješenje, FineReader 8.0, a njegove novije inačice dosta su sporije (u odnosu na zahtjeve Notaia) i ne pridonose napretku i daljem razvoju naše aplikacije, upravo iz tog razloga odabrali smo FlexiCapture Engine 9.0.

    Nova aplikacija omogućuje maksimalno iskorištavanje podataka, pretvorbom ličnih dokumenata u upotrebljive podatke koji se mogu direktno primjeniti u poslovne sisteme i aktivnosti na način da uveliko poboljšavaju rezultate. Tako javni beležnici mogu brzo i lako iskoristiti značajke aplikacije za ubrzanje poslovnih procesa, redukciju troškova i  djelotvornije usluživanje stranaka javnobeležničkog ureda. Nova aplikacija podržava puno veći broj dokumenata, kako iz regije, tako i iz ostatka Europe,  zato moramo naglasiti da će se baza podržanih dokumenata konstantno nadograđivati.

    Ova tehnologija od sada pruža neusporedive razine raspoznavanja i lociranje podataka unutar dokumenta bilo kojeg stepena složenosti, pa tako dosadašnji modul ID+ za skeniranje i automatsko očitavanje ličnih dokumenata postiže evoluciju u informatizaciji javnobeležničkog poslovanja.

    ID++ omogućava slijedeće:

    • Izuzetna točnost očitavanja podataka, 
    • Brže skeniranje  dokumenata,
    • Bolje raspoznavanje znakova,
    • Automatsko učitavanje podataka sa dokumenta u program,
    • Automatska provjera ispravnosti očitanih podataka, 
    • Podržan je puno veći broj dokumenata iz regije i ostatka Europe, s tendencijom  daljeg rasta baze podržanih dokumenata,
    • Veća fleksibilnost kod neravnog poravnanja,
    • Veća preciznost čitanja, i
    • Jednostavna integracija  sa sistemom Notaio.
    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži