Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.03.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.




Izlazi nova verzija programa Notaio

tra 8

Napisano:
8.4.2014. 7:14  RssIcon

Slijedeći tjedan puštamo novu verziju programa Notaio v3.5. Neki vaši zahtjevi i potrebe su u fazi testiranja, neke još treba "finiširati", a neke smo morali i odbiti zbog nemogućnosti implementacije...Sve ovo vrijedno je istaknuti jer i nadalje osluškujemo vaše potrebe, sakupljamo zahtjeve koji će osigurati kvalitetniji, brži i sigurniji rad u programu. I ova nadogradnja rezultat je vaših mailova, telefonskih razgovora i ankete koju ste imali priliku popuniti krajem prošle godine.
Zašto imam potrebu ovo naglasiti? Tijekom proteklih mjeseci bilo je dosta upita oko statusa zahtjeva, onih za koje sam rekla da će biti u slijedećoj nadogradnji, a olakšanje su za daljnji rad. Svako dodavanje, svako diranje u jedan dio programa može izazvati nešto neželjeno tamo gdje se to najmanje nadamo. Testiranja su dugotrajna. Zato nije uvijek jednostavno, ma koliko se nama čini mala stvar dodati ili promijeniti to odmah u programu. Uz sve to, sjetite se, bilo je slučajeva da smo nešto previdjeli i...pojavio se bug u programu. I nadalje vas pozivamo da se javljate s idejama, štaljete mailove i sudjelujete u našim budućim anketama, mi ćemo ih sakupljati, analizirati i poboljšati Notaio.
I još nekoliko rječi o ovoj nadogradnji - poboljšali smo, ubrzali rad, dotjerali prema vašoj potrebi module solemnizacije,  JB poštu, ESPOT, ovrhe, ostavine i omogućili još bolju povezanost korisnicima programa Ovrhe+ s Modulom ovrha. Sve što smo napravili uskoro ćemo postaviti u novostima. Vjerujem da ćete biti zadovoljni.... :)

Tagovi:
Kategorije: Notaio, NotaioHR

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog