Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 24.04.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Čestitka za Dan bilježnika

stu 17

Napisano:
17.11.2011. 7:33  RssIcon

Svima Vama iskrene čestitke povodom 17. studenoga - Dana javnih bilježnika.

    Uz ovu čestitku zahvaljujem se i svima koji ste odvojili malo svog vremena u Rovinju i porazgovarali sa mnom. Stvarno uživam u kontaktu sa svima vama, bilo da se radi o poslovnim temama ili da samo malo onako neobavezno razgovaramo. Ono što me najviše veseli je kad čujem od korisnika – „Da sam znao koliko olakšava rad elektronsko vođenje, uzeo bi Notaio i ranije.“
 
    Javnog bilježnika, koji je polovicom godine počeo raditi u Notaiu, susrela sam na samom ulazu u hotel i nakon pozdrava moje slijedeće pitanje je bilo koliko je zadovoljan. Ne moram ni reći da sam imala kod njega dvije prezentacije programa, da sam ga redovno kontaktirala od 2006. godine i pokušavala ga uvjeriti da će si olakšati, bolje organizirati rad u uredu elektronskim vođenjem. Bio je skeptičan, išao je kod kolege koji ima program Notaio i… to mu se činilo komplicirano, jako komplicirano. Kad se odlučio za program, odmah je počeo voditi elektronski i sada nekoliko mjeseci kasnije – s oduševljenjem govori o tome koliko mu je olakšan rad pomoću programa. Rad sa strankama je brži, nema naknadnog, ručnog upisa u upisnik i imenik, računi su odmah kreirani, financijski izvještaji spremni za predaju u knjigovodstvo….. To me veseli, jer smo vam pomogli i kada ste vi zadovoljni mi smo ispunili svoju misiju.

    Zašto ovo pišem – program ima puno mogućnosti, on je velika pomoć u poslovanju i, doslovno je dana mogućnost da radite onako kako je vama lakše. Kod sam prezentacije i edukacije, kasnije, ne stignemo proći kroz sve te načine, ali zato kad odem nemojte se bojati, istražujte i nađite sebi najbolji način na koji ćete nešto raditi. Uvijek naglašavam da isprobate, „desni klik miša“ i vidite što se nudi u izborniku. Svaki ured izabere način koji je njemu najprimjereniji, najlakši. Ako je netko od kolega zainteresiran za program, samo mu preporučite da me nazove, na postavljene upite tijekom prezentacije odgovarati ću „klikanjem“ po Notaiu i pokazati upravo ono što ih zanima i na način kakav im odgovara. 

Tagovi:
Kategorije:

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog