Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 16.07.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Od Snježana Kramarić : 17.11.2011. 7:33

Svima Vama iskrene čestitke povodom 17. studenoga - Dana javnih bilježnika. Uz ovu čestitku zahvaljujem se i svima koji ste odvojili svoje vrijeme u Rovinju i porazgovarali sa mnom. 

Od Snježana Kramarić : 11.11.2011. 16:45

Drage naše blogerice i blogeri,

dozvolite najprije da vas sve srdačno pozdravim i u ime Omni Aspecta zaželim dobrodošlicu na novom Notaio web portalu!

Iza nas je veliki posao u koji su, osim nas, bili uključeni i mnogi vanjski suradnici – prije svega grafičari i web dizajneri. Ništa nismo htjeli prepustiti slučaju i nismo žalili truda i vremena da novi web portal zaista bude kvalitativni iskorak i da na pravi način predstavi našu namjeru za još boljom komunikacijom i da zajednički razvijamo naše programe. Nadamo se da smo uspjeli u tome, a konačni...

Pretraži blog