Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 28.03.2024    

    Vijesti

    ID+ u društvu najboljih globalnih OCR rješenja
    20.4.2017.

    Naš ID+ modul (rješenje za brzo skeniranje i automatsko očitavanje podataka s osobnih dokumenata) odabran je kao referenti i ogledni projekt u konkurenciji brojnih partnerskih rješenja baziranih na ABBYY tehnologiji.
    ABBYY je svjetski lider u tehnologiji optičkog raspoznavanja znakova (OCR), a Omni Aspect u svojim programskim rješenjima već godinama uspješno integrira ABBYY tehnologije.
    Rješenje  ID+ predstavlja integrirano hardversko / softversko rješenje za skeniranje i automatsko očitavanje podataka s osobnih dokumenata poput osobnih iskaznica, putovnica i vozačkih dozvola zajedno s fotografijom i potpisom.

    ID+ uspješno je implementiran i unutar našeg poslovnog rješenja za javne bilježnike "Notaio", u stotinjak javnobilježničkih ureda u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. 
    Nekoliko desetaka tisuća osobnih dokumenata svaki radni dan se obrađuje uz pomoć programa ID+ s vrlo visokom točnošću očitavanja podataka.
    Rješenje je vrlo primjenjivo za upotrebu u financijskom i telekom sektoru, a integracija s postojećim sustavima je vrlo jednostavna.
    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži