Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 28.03.2024    

    Vijesti

    Potpisan EUREKA ugovor
    24.10.2016.


    U prostorijama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), 11. svibnja svečano je potpisan ugovor o dodjeli sredstava u sklopu EUREKA programa.
    Nakon uspješno realiziranog EU projekta u veljači ove godine, potpisali smo još jedan Ugovor kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.

     HAMAG-BICRO i Omni Aspect d.o.o. potpisali su Ugovor o dodjeli sredstava u sklopu EUREKA programa za projekt E!10007 LEX-Kliping, pod nazivom ”Accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields” kojim HAMAG-BICRO preuzima financiranje dijela projekta i to u ukupnom iznosu od 718.407,20 HRK, što čini 50% projektnih troškova.






    Lex-kliping je akronim za usluge informiranja korisnika o novostima na području zakonodavstva. Obuhvaća praćenje aktualnih informacija, uređivanje, grupiranje i kategoriziranje tih informacija vrlo intuitivno i na zadovoljstvo krajnjih korisnika.
    Vjerujemo da je i ovaj projekt doprinos našoj regionalnoj liderskoj poziciji na tržištu tehnološkoj razvoja javnobilježničkog i pravnog sektora.






    Novosti o projektu, 24-10-2016

    Projekt Lex-Kliping  implementiramo zajedno sa slovenskim partnerom Tax Fin Lex, a trenutno je u fazi realizacije tj. započeo je sa prvom fazom izrade prema planu projekta.

    Cilj projekta Lex-Kliping je napraviti ažuran pravni informacijski sistem, koji bi e-mail obavještavanjem korisnika na dnevnoj bazi, podnosio dnevne zakonodavne novosti sa različitih pravnih izvora podataka kao su: Narodne novine RH, Narodne novine EU, Sabor, Ministarstva i Vlada. 

    Prema projektnom  planu  napravljena je analiza izvora podataka i opis zamišljenih funkcija aplikacije. Funkcije su dizajnirane i međusobna povezanost aplikacije je jasna.

    Uspostavljen je i vizualni identitet – dizajn logotipa i priprema dizajna za tisak i web stranicu te za mail. Po konačnoj potvrdi svih izvora podataka koji će biti praćeni biti će prilagođen i konačni dizajn svih elemenata (web, mail, i tisak).

    Projekt je započeo u petom mjesecu 2016,  a u cjelini će biti završen u desetom mjesecu 2017.


    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži